blog

donkere tovenaar meisje

Als je een van de miljoenen bent die de manga-serie heeft gezien, weet je waarschijnlijk al van Yugi’s Dark Magician. Sommige spelers die dit artikel lezen, kunnen zelfs hun hele kaartspel rond Black Chaos of Dark Magicians bouwen. Als je het laatste hebt gedaan, moet je je kaartspel controleren op een specifieke kaart, Dark Magician Girl.

Deze kaart kan de perfecte aanvulling zijn op je op magiërs gebaseerde kaartspel. waarom? Dit komt omdat Warlock Girl niet alleen begint met een aanvalskracht van 2000, maar ook speciale vaardigheden biedt. Een speciale vaardigheid is dat elke illusionist op het kerkhof van de speler of beide 300 aanvalsschade toebrengt!

Overweeg om je eigen mage-deck te gebruiken en tegelijkertijd een speler met een mage-deck frontaal te confronteren. Nadat een paar tovenaarskaarten het kerkhof hebben bereikt, kan het duistere tovenaarmeisje met deze kaart gemakkelijk 3000 aanvalskracht breken en een superkrachtig monster worden.

Deze kaart is misschien zeldzaam, maar het is de moeite waard om meer te betalen om toe te voegen aan je duelarsenaal.

Het is duidelijk dat de echte Dark Magician-kaart nog steeds krachtiger is dan de “meisjesversie”, omdat deze de aanvalskracht van alle drakenkaarten kan vergroten en dezelfde speciale vaardigheden heeft. Het gebruik van een combinatie van beide kaarten kan een van beide echter behoorlijk krachtig maken. Het bezit van de een of de ander complimenteert elkaar goed, dus je zou moeten overwegen om nog een kaart te kopen.

Krachtiger is de Chaos Magiër. Ondanks het feit dat deze tovenaars meer schade hebben, kunnen ze, als je ze in het spel verliest, 300 schade aan je tovenaarsmeisje toevoegen. Als je deze magiër eerst speelt, kan dit een krachtige manier zijn om je meisjeskaarten te gebruiken om aanvallen uit te voeren terwijl je haar vleermuis schoonmaakt nadat ze ze heeft verloren, waardoor ze net zo krachtig wordt als haar respectieve chaosmagiër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *