blog

Hoe u kunt voorkomen dat u wordt opgelicht wanneer u een schilder inhuurt

Ik wed dat de reden dat u dit leest, is dat u overweegt een professionele schildersaannemer in te huren om uw huis te schilderen. Of u nu het interieur of exterieur gaat laten schilderen, er zijn verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het nemen van deze beslissing. Laten we eerlijk zijn, uw huis is een belangrijk bezit. U wilt niet alleen dat het er geweldig uitziet, maar u wilt ook de waarde beschermen door hoogwaardig vakmanschap en de beste producten voor de taakbeslissing.

Checklist voor het vinden van een goede schilder:

1) Controleer of ze een (huidige en tot nu toe bijgewerkte) aannemerslicentie voor de staat hebben. Bijvoorbeeld in Californië – u kunt de CLSB-licentie van de Contractors Licensing State Board controleren. Controleer de naam van de aannemer en bekijk hun licentiestatus. U kunt ook contact opnemen met de stad waar u woont voor een geldige zakelijke licentie.

2) Krijg twee of meer referenties van eerdere klanten die hun service hebben gebruikt, praat met deze mensen en stel zeer gedetailleerde vragen over elke referentie.

3) Vraag de aannemer hoe lang ze al actief zijn en zorg ervoor dat ze hetzelfde soort werk hebben gedaan dat u vaak nodig heeft en welk percentage van hun werk het vertegenwoordigt. Je hebt een schilder nodig die dit eerder heeft gedaan en niet slechts een of twee keer.

4) Ontvang ten minste twee andere schriftelijke biedingen/offertes van verschillende schildersbedrijven om er zeker van te zijn dat ze u niet helemaal afzetten op de prijs zorg ervoor dat de offertes appels met appels zijn – verf en andere materialen variëren en u moet weten wat er is inbegrepen !

5) Zoek een schilder die bereid is om u telefonisch prijzen te geven voor kleine klussen.

6) Ontvang een schatting van het vaste tarief, zodat u weet wat u in totaal zult betalen VOORDAT u een overeenkomst bereikt en een contract tekent met het schildersbedrijf. U wilt kant-en-klare prijzen, geen uurtarieven.

Buren, familie en vrienden kunnen het beste beginnen met vragen stellen over schilders in uw omgeving, omdat zij u de waarheid zullen vertellen en uw vragen snel zullen beantwoorden. Andere goede bronnen van verwijzingen zijn onder meer aannemers in een ander vak, makelaars in onroerend goed, vastgoedbeheerbedrijven en uw plaatselijke verfwinkel of hardware- / bouwvoorraad. Vergeet niet dat ze aan alle aannemers verkopen en mogelijk de reputatie kennen van degenen die u overweegt .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.