blog

Koop en verkoop gebruikte laptops

Een volledig koppig persoon zijn en altijd vasthouden aan de mening dat studeren niets voor mij is, lijkt het meest te hebben bijgedragen aan mijn huidige situatie. De reden waarom ik het zo lang heb volgehouden zonder vast inkomen, eigenwijsheid en gebrek aan ‘leren’ is echter duidelijk.

Een ding dat ik heel goed weet, is technologie. Omdat je computers kunt maken en alles wat je maar kunt bedenken. Er zijn geen grenzen of regels over hoe of wat je creëert, alleen beperk je jezelf. Dit is de 7e maand dat ik in de afgelopen 11 maanden niet heb gewerkt. Ik wist dat ik iets moest vinden op Laptop Verkopen zodat ik de mogelijkheid had om mijn auto te houden en een nieuwe baan te krijgen.

Tot nu toe was het verkopen van laptops vrij eenvoudig. Ik gebruik online publicatiesites om laptops te kopen van particulieren die hun computers willen verkopen en geen idee hebben wat ze waard zijn. Ik verkoop ze door aan kopers die geen idee hebben hoeveel ze waard zijn. Het is een complete win/win situatie.

Het moeilijkste is het vinden van een balans tussen kennis en pluis. De meeste mensen zullen iets kopen dat glimmend is en ze denken dat het meer hun eigen idee is van hoe een product eruit zou moeten zien. Steeds meer mensen worden “nerds” omdat ze woorden kennen als gigabit (GB), harde schijf en WIFI.

Dit maakt het systeem een ​​beetje moeilijker te verkopen, zolang het er maar schoon en mooi uitziet. U kunt dan die mooie stapel rekeningen nemen, een deel van uw schuld afbetalen en een goedkoper systeem kopen bij een andere verkoper. Het is eigenlijk een ideaal systeem om geld te verdienen uit het niets zonder iemand te dienen.

Ik stel voor dat u uw product heel goed kent, probeer het en verkoop het. Als u geen laptop of technische kennis heeft, zult u geen geluk hebben om het te verkopen.

De meeste apparaten die via de site zijn gekocht, zijn niet zoals geadverteerd. Dit is iets waar je op voorbereid moet zijn. De meeste mensen willen dingen niet goedkoop verkopen omdat ze wanhopig zijn, maar omdat ze een systeem willen dat echt werkt.

Dit is zowel een goede als een slechte zaak. Aan de ene kant laat ik het goedkoop achter omdat ik geen tijd of kennis heb om het zelf te repareren. Aan de andere kant is dit meestal een heel eenvoudig probleem om op te lossen, en zo niet, dan is het hebben van reserveonderdelen voor uw volgende systeemaankoop geen enkel probleem.

Uw feiten kennen over wat u verkoopt, kan soms het verschil zijn tussen een verkoop of een teleurstelling. Bij het kopen en verkopen van producten is productkennis essentieel. U weet wat u koopt, wat het waard is en wat u krijgt. Bij verkopen is minder weten soms beter. Als je op zoek bent naar wat iemand als een deal beschouwt, wil je waarschijnlijk denken dat je iemand bent die niet weet wat je in handen hebt.

Dit geeft hen het gevoel dat ze een goede deal krijgen. Bieden waar kopers om vragen is ook erg belangrijk. Ze willen de feiten over wat ze kopen en als u ze deze kunt geven, zullen ze waarschijnlijk bij u kopen. Maar kom niet over alsof u de “antwoorder” bent. Anders denken ze misschien dat je ze probeert neer te halen.

Een van de beste tips die ik kan geven, is om aardig te zijn. Vriendelijk zijn kan leiden tot meer verkopen. Als iemand bijvoorbeeld uw systeem koopt en er zijn andere geïnteresseerden, vertel ze dan niet dat ze pech hebben. Je kunt ze een ander systeem geven en je kunt twee verkopen krijgen in plaats van slechts één.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *