blog

Stimuleer detailhandelsverkopen met schapoplossingen

Winkelrekken en planken

Omdat het nog warm weer is, worden consumenten aangemoedigd om seizoensproducten te kopen die ze in andere periodes van het jaar niet altijd kopen. Er zijn veel schapoplossingen die ervaren winkeliers kunnen helpen om te profiteren van de verkoop en deze te vergroten.

Als het gaat om het maximaliseren van verkoopkansen, moeten winkeleigenaren en winkelfranchisenemers kijken naar de klantreis om het beste uit het gebied dat ze tot hun beschikking hebben te halen. Een manier om dit te doen is door verschillende draaibankoplossingen te gebruiken, maar het evalueren van het juiste gebruik van deze oplossingen is de sleutel tot succes.

Impulsaankopen zijn een veelvoorkomend kenmerk van Britse consumenten, en onderzoeken naar winkelgedrag hebben aangetoond dat mensen eerder geneigd zijn tot impulsaankopen in bepaalde demografische groepen (vaak aan de jongere of oudere kant van het kopersspectrum) en wanneer ze winkelen op een lege maag , Dit is ook een geweldige kans om kopers aan te trekken.

De manier waarop een winkel is ingericht met schappen (zoals impulsdisplays aan het einde van het gangpad en belangrijke locaties die de aandacht van de shopper trekken) stelt de winkel in staat de koopwaar te positioneren op een manier die consumenten aanspreekt. Stimuleer verkopen die mogelijk niet gerealiseerd hadden kunnen worden.

De Impulse Display Stand-opstelling werkt zowel in de ruimte als in functie, omdat het door zijn aanpasbaarheid en grootte op verschillende locaties kan worden verplaatst om te voldoen aan de behoeften van winkels en push-gerelateerde producten. Zo kan een impulsschap vol zomerwijn bij de kassa een impulsaankoop uitlokken. Plaats op dezelfde manier een impulsrek met wegwerpbarbecues in de buurt van de koelkast met barbecuevlees.

Evenzo is slim gebruik van winkelstellingen en planken een van de stellingoplossingen die de verkoop van een verscheidenheid aan producten stimuleren. Door lampen of POS-kits aan uw schappen toe te voegen, kunt u de aandacht vestigen op nieuwe of seizoensgebonden artikelen om consumenten aan te moedigen deze producten te overwegen.

Winkels moeten ervoor zorgen dat ze de beschikbare ruimte optimaal benutten. Het beheren van uw stellingoplossingen en vrije ruimte kan een enorm verschil maken in uw manier van werken. De Impulse-displaystandaard is een belangrijk verkoopargument omdat het een mate van flexibiliteit biedt die niet op andere planken en planken te vinden is. Maak gebruik van de mogelijkheid van impulsverkoop.

Dit zijn slechts een paar idee├źn over planken en hoe ze te gebruiken. Verschillende winkels hanteren verschillende benaderingen. Dit komt omdat demografie die demografie gebruikt, anders is. Dit betekent opnieuw dat niet alle winkels hetzelfde shoppergedrag zullen zien.

Impulse Display Shelving is een geweldig idee, omdat u hiermee eenvoudig maar effectief uw winkellay-out opnieuw kunt configureren, zodat u proactief kunt reageren op verkooptrends in plaats van passief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *