blog

Verlaag de kosten voor verwarming en airconditioning

Het hoogtepunt van de winter en de zomer is wanneer uw rekeningen voor verwarming en airconditioning deurne altijd het hoogst zijn. Nu de winter in het hele land gestaag nadert, is het tijd om de energie-efficiëntie in woningen te verhogen om de stookkosten te verlagen. Oudere huizen zijn over het algemeen minder efficiënt in het vasthouden van warme lucht in huis, maar er zijn enkele trucs die de hoeveelheid lucht die weglekt kunnen verminderen.

In oudere huizen lekt de lucht vaak vrij in en uit de ramen. Dit komt doordat oudere woningen zijn gebouwd met enkel glas in plaats van dubbel glas van nieuwere woningen. Deze ramen met enkel glas hebben een extreem slechte isolatie, waardoor het moeilijk is om lucht binnen te houden. Een oplossing voor dit probleem is om gordijnen te kopen die speciaal zijn ontworpen om luchtlekken uit uw ramen te blokkeren. Een meer economische optie is om een ​​groot stuk plastic aan de binnenkant van het raamkozijn te plakken. Dit zal helpen voorkomen dat koude lucht het huis binnendringt.

Ook in oudere woningen zijn deuren een groot probleem. Veel oude deuren waren niet alleen gemaakt van dun hout, maar waren ook slecht geïnstalleerd, waardoor er kleine openingen overbleven waar lucht doorheen kon. Dit kan ervoor zorgen dat uw rekeningen voor verwarming en koeling omhoogschieten in Colorado Springs. Een goede oplossing hiervoor is om afdichttape langs het deurkozijn te plaatsen. Dit zorgt voor een betere afdichting tussen de deur en het deurkozijn en voorkomt problemen met luchtlekkage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *